ANUGA MESSE 2017

Siste nyttANUGA MESSE 2017

ANUGA MESSE 2017

Anuga matmesse Köln Tyskland
ANUGA matmesse i Köln, Tyskland

Vårt firma Bio Cretan Olive Oil Ltd ''Critida'' vil delta på "Anuga Fair 2017", som vil finne sted i Köln, Tyskland på Köln Exhibition Centre 07.-11. oktober 2017. Vi venter på deg i Hall 11.2, Stand No G -036.

Last ned invitasjonen her

Olivenolje engros - Olivenolje engros leverandører og distributører

Vi er et flere hundre år langt familieselskap (est 1912) i produksjon av EVOO Olive Oil på øya KRETA i HELLAS. Vår premium kretiske ekstra virgin olivenolje og kulinariske matprodukter eksporteres til over 40 land over hele verden til et nøye utvalgt nettverk av partnere. KONTAKT OSS, VÅR NESTE VERDISKE FORRETNINGSPARTNER! for Extra Virgin Olive Oil (EVOO) - Økologisk (Bio) Extra Virgin Olive Oil (Organic EVOO) - Greske bordoliven - Balsamicoeddiker - Delikatesser, alt fra KRETA HELLAS

Relaterte innlegg

Tilbake til toppen
Kontaktskjema

    Følg og sosialiser med oss