ANUGA MÄSSA 2017

Senaste nyttANUGA MÄSSA 2017

ANUGA MÄSSA 2017

Anuga matmässa Köln Tyskland
ANUGA livsmedelsmässa i Köln, Tyskland

Vårt företag Bio Cretan Olive Oil Ltd ''Critida'' kommer att delta i "Anuga Fair 2017", som kommer att äga rum i Köln, Tyskland på Kölns utställningscenter den 7-11 oktober 2017. Vi väntar på dig i Hall 11.2, monter nr G -036.

Ladda ner inbjudan här

Olivolja grossist - olivolja grossist leverantörer och distributörer

Vi är ett månghundraårigt familjeföretag (est 1912) som producerar EVOO Olive Oil på ön KRETA i GREKLAND. Vår Premium kretensiska extra virgin olivolja och kulinariska livsmedelsprodukter exporteras i 40+ länder världen över till ett noggrant utvalt nätverk av partners. KONTAKTA OSS, VAR VÅR NÄSTA VÄRDEDE AFFÄRSPARTNER! för Extra Virgin Olive Oil (EVOO) - Ekologisk (Bio) Extra Virgin Olive Oil (Ekologisk EVOO) - Grekiska bordsoliver - Balsamvinäger - Delikatesser, allt från KRETA GREKLAND

Relaterade inlägg

Tillbaka till toppen
Kontaktformulär

    Följ och umgås med oss