Anuga-messen 2013

Anuga-messen 2013

ANUGA matmesse i Köln, Tyskland
ANUGA matmesse i Köln, Tyskland

Matmesser

Critida SA vil delta på "Anuga Fair 2013", som finner sted i Köln, Tyskland på Kölns utstillingssenter 5.-9. oktober 2013.

Vi venter på deg på Hall 10.2 Stand I-023

Olivenolje engros - Olivenolje engros leverandører og distributører

Vi er et flere hundre år langt familieselskap (est 1912) i produksjon av EVOO Olive Oil på øya KRETA i HELLAS. Vår premium kretiske ekstra virgin olivenolje og kulinariske matprodukter eksporteres til over 40 land over hele verden til et nøye utvalgt nettverk av partnere. KONTAKT OSS, VÅR NESTE VERDISKE FORRETNINGSPARTNER! for Extra Virgin Olive Oil (EVOO) - Økologisk (Bio) Extra Virgin Olive Oil (Organic EVOO) - Greske bordoliven - Balsamicoeddiker - Delikatesser, alt fra KRETA HELLAS

Search Console

Ja
Kontaktskjema

    Følg og sosialiser med oss